Opheusden

 

Voornaam:        Henrieke
Woonplaats: Opheusden
Opvang bij: Gastouder
Eigen kinderen: 6 kinderen geboren in 2010 / 2011 / 2013 / 2015 / 2018
Speerpunten: Veel ervaring en organisatievermogen
Beschikbaar: Maandag, donderdag en vrijdag voor kinderen tot vier jaar
Geregistreerd LRKP: Ja

Beste ouders,

Ik heb altijd, met heel veel plezier, in de kinderopvang geweest. Toen ik zelf kinderen kreeg ben ik gastouder geworden. Ik wilde graag in mijn vak actief blijven en ik heb graag veel kinderen om me heen. Inmiddels heb ik zelf 6 kinderen, waaronder een tweeling. Dus aan ervaring en organisatievermogen geen gebrek. Ik kan erg genieten van de gezelligheid die kinderen met zich meebrengen. Ik word blij van verzorgend bezig zijn, zoals met de allerkleinsten. Maar ook het organiseren van diverse activiteiten zoals knutselen vind ik fijn om te kunnen doen. Er is bij ons thuis een gezellige sfeer waarbij ik me heel erg richt op het aanleren van een juiste omgang tussen de kinderen. Ook hanteer ik gedurende de dag een duidelijke structuur zodat kinderen dit herkenbaar- en veiligheid biedt. Wij voeden onze kinderen op vanuit een Bijbelse achtergrond waarbij respect en lief zijn voor elkaar heel belangrijk is. Uiteraard is iedereen welkom, respect voor ieders overtuiging en achtergrond.

We wonen in een ruim huis, waar we kunnen spelen in de woonkamer, keuken en na de verbouwing ook in de speelkamer. Ook in de tuin is er veel te ontdekken, heerlijk om samen een frisse neus te kunnen halen en even actief bezig te kunnen zijn.

Ik nodig ouders van kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar van harte uit om kennis te komen maken. In onze samenwerking vind ik het fijn om goede afspraken te kunnen maken en dat er voldoende ruimte is om verwachtingen naar elkaar te kunnen uitspreken. Een open communicatie is daarbij een must.