Bijzondere opvanglocatie in Opheusden

Voornaam:         Petra
Woonplaats:  Opheusden
Opvang bij:  Gastouder 
Eigen kinderen:  4 Volwassen kinderen       
Speerpunten:  Bijzondere locatie en erg creatief 
Beschikbaar:  In overleg op dinsdag tot en met vrijdag
Geregistreerd LRKP:  Ja

Ik heb zelf 4 kinderen groot gebracht en ben al jaren de vaste oppas van mijn nichtjes en 2 jongens van 3 en 5 jaar. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over de ontwikkeling en eventuele stagnatie daarin van kinderen. Daardoor heb ik kennis opgedaan hoe je spelenderwijs kinderen veel kunt leren en positief kunt stimuleren in hun zelfstandigheid. Maar ook dat je als volwassenen nog veel van kinderen kunt leren.

Ik heb jaren kinderfeestjes georganiseerd vanuit een creatief winkeltje, ook ben ik handenarbeid juf geweest op een basisschool. Ik ben zorgzaam en wil kinderen een fijne tijd bieden binnen ons gezin, huis en in de heerlijke tuin. Ik ben een echte creatieve bezige bij, dus er is altijd iets te knutselen bij ons thuis. In onze tuin is er ruimte om te fietsen, glijden, springen, ontdekken en voetballen.

Ik vind het belangrijk om ook een vertrouwensband met de ouders op te bouwen zodat we veel kunnen praten en dingen naar elkaar uit kunnen spreken. Daarbij speelt het hebben van respect voor elkaar een belangrijke rol voor mij.