Extra Service

Scholing gastouders

Een aantal keer per jaar worden er door ons scholingsavonden (Kinder-EHBO, signaleren kindermishandeling e.d.) georganiseerd, zodat je verder geschoold en ondersteund wordt bij de opvang.

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar sturen wij aan onze gast- en vraagouders een nieuwsbrief. Hierin staat informatie staat over bijvoorbeeld ontwikkelingen van het gastouderbureau en de kinderopvang.

Financiële ondersteuning

Gastouderbureau Klik zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de financiële afwikkeling van de opvang. Ons gastouderbureau incasseert iedere maand bij de vraagouder het verschuldigde bedrag. Ons gastouderbureau betaalt ook de vergoeding waar de gastouder recht op heeft.

Uitleenservice

Wij bieden de de mogelijkheid tot het lenen van artikelen voor de kinderen, zoals bedjes, boxen, buggy’s etc. Ook lenen we ‘vakliteratuur’, boeken over opvoedingssituaties e.d. uit wanneer daar behoefte aan is

Abonnement Speel-o-theek

Je kunt als gastouder kosteloos gebruik maken van de abonnementen die Gastouderbureau Klik heeft bij de Speel-o-theek in Kesteren en Boven-Leeuwen.

Gastouderuitje

Ieder jaar organiseren wij voor onze gastouders een leuke activiteit, geheel op onze kosten.